Redaktionen

Jonas Olsson, chefredaktör
Telefon 08-34 29 70
E-post: jonas.olsson@hemmabiotidningen.se

Det är jag som styr den här skutan och driver på mina medarbetare så att ni läsare ska få den bästa tidningen 11 gånger om året.

Några favoritfilmer: Ja, nu har det blivit brutalvinter på allvar, vilket innebär att det är helt legalt att skita i många måsten, och sitta inne och kika på film en stor del av den lediga tiden. Ja, så länge det snöar iallafall. Och det gör det ju! I Blu-rayspelaren har det rullat en hel del sköna rullar, som t.ex Coraline och Uninvitetd. Även en stor dos skitfilm har passerat, men det är ju som det brukar!

Favoritmusik: Allätare men tung rock, ambient techno och skön cocktailjazz är det jag brinner mest för. För tillfället kombineras middagsbjudningarna med diverse Cafe del Mar, och på grabbkvällarna serveras det blandat mangel som vanligt!

 

Magnus Fredholm, redaktör
Telefon 08-34 29 70
E-post: magnus.fredholm@hifi-musik.se

Jag pysslar med det mesta som har med hemmabio att göra, men prata inte avancerad bildteknik med mig...
hellre då ljud, eller varför inte elbas!

5 Favoritfilmer: Grosse Point Blank, 7 vågade livet, Arthur och Minimojerna, Essential Clash, Big Lebowski

Favoritmusik: Clash, AC/DC, Xtc, Steve Earle, Michelle Shocked, The Police och så svenska Topper!

 

Thomas Odeltorp, frilans
E-post: thomas.odeltorp@live.se

Jag är sådär lagom närsynt, men har desto mer spetsad hörsel... Allt inom ljudåtergivning är skoj, och då snackar vi såväl hemmabioprylar som mullrande motorer. Att med enkla medel kunna trimma filmupplevelsen gör mig barnsligt lycklig.

Favoritfilmer: Jag gillar nästan all svenskproducerad film men undviker om jag kan både sci-fi och fantasy. Några episka rullar är Svart katt - vit katt, hela Millenniumtrilogin, Forrest Gump och Fight Club.

Favoritmusik: Redaktionen brukar kollektivt hånflina åt min mix av rysk/polsk 90-talsdisco, men jag kan vattenkamma mig och lägga på någon gammal rockklassiker mellan varven.

 

Petter Hammarbäck, frilans

E-post: petter.hammarback@hemmabiotidningen.se

Motorintresserad hemmabioentusiast med fokus på teknik, bild och film.

Favoritfilmer: Action och biljakter, deckare och tv-serier på stor bild. Stör mig dock på engelska deckare som zoomar in på ”liken” lite för länge så man hinner se att de inte riktigt klarar att ligga stilla.

Favoritmusik: Garagerock, hårdrock, gubbrock, gärna i hemmabioanläggningen!

 

Thomas Nilsson, frilans

 

Ludwig Swanberg, frilans
E-post: ludwig.swanberg@hifi-musik.se

Jag letar efter apparater eller filmer som berör mig – både känslomässigt och rent fysiskt. Ett litet försiktigt fin-ljud på lagom låg volym är ingenting för mig. Jag vill ha ordentlig dynamik och avgrundsdjup bas – oavsett volym. Spelar mycket musik, både via anläggningen och diverse musikinstrument. På ren amatörnivå. Men det är kul ändå.

Favoritfilmer: Dum & Dummare, Big Lebowski, The Incredibles, Råttatouille, Melancholia och Deer Hunter

Favoritmusik: Alva Noto, Wagner, Pantera, Beethoven, David Lynch, Sibelius, Skinny Puppy, Arvo Pärt, Stina Nordenstam, Bach och Prodigy.

 

Christian Moberg, spel
E-post: christian.moberg@hemmabiotidningen.se

Hemmabios speltestare som skriver om både konsoler och spel. Älskar utöver tv-spel även film i allmänhet och japansk sådan i synnerhet. Jag har varit på både E3-mässan och Tokyo Game show och tycker att Mirror´s Edge är ett av de bästa spel som gjorts i modern tid. Kort och gott, en hemelektronik-nörd från Göteborg.

Favoritfilmer: Heat, The Matrix, Hana-Bi, The Assassination of Jesse James och Lost in Translation. Samt allt som Michael Mann och Takeshi Kitano gör eller har gjort.

Favoritserier: 24, Lost, Sopranos, Entourage, Simma lugnt Larry och Seinfeld.

Favoritmusik: Strokes, Blur, White Stripes, Vaccines, kent och Arctic Monkeys

 

Fredrik Arvedal, annonsansvarig
Mobil 0707-33 31 47
Telefon 08-54 54 27 21
E-post: fredrik@mancan.se


Kontakta redaktionen
Meddelande

Laddar meddelande...